Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g85g85kcal14.4g0.8g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Paprika keltainen 37g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton14g23kcal1.1g0.6g1.8g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g4.2g34kcal0g0g3.8g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g333kcal33g9g17.6g2.2g
Valittu annoskoko274g166kcal16.5g4.5g8.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna137g83kcal8.3g2.3g4.4g0.6g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152