Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g4.1g34kcal0g0g3.8g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g139g46kcal2.1g6.7g0.6g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g53g58kcal13.7g0g0.5g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g75g128kcal5.8g3.9g9.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g539kcal43.8g22.4g29.4g4.4g
Valittu annoskoko274g269kcal21.9g11.2g14.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna137g135kcal11g5.6g7.4g1.1g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985