Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g51g179kcal6.8g34.8g1.2g1.9g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma45g54kcal1.4g2g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl11g101kcal0g0g11.2g0g
Maitorahka, milbona (500g)56g38kcal6.8g2.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.4g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)1.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g56g31kcal0.3g7.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g925kcal39g99.6g40.4g3.8g
Valittu annoskoko275g462kcal19.5g49.8g20.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna137g231kcal9.8g24.9g10.1g1g
Arvot/100g100g168kcal7.1g18.1g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276