Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)136g44kcal4.5g6.1g0g0g
Sokeri 41g166kcal0g40.8g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen18g131kcal0g0g14.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g273kcal8.1g55.7g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g1225kcal25.2g205.2g31g5.6g
Valittu annoskoko275g613kcal12.6g102.6g15.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna137g306kcal6.3g51.3g7.8g1.4g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172