Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 127g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.1g8.7kcal0.3g0.6g0.6g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g14g51kcal1.2g10.8g0.3g0.6g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g56g96kcal11.2g0g5.6g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)56g10kcal1g1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g340kcal27.6g27g13.4g2.2g
Valittu annoskoko275g170kcal13.8g13.5g6.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna137g85kcal6.9g6.8g3.4g0.6g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92732