Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g150g36kcal1.8g5.1g0.3g3.1g
Kurkku, tuore45g4.5kcal0.3g0.8g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sokeri13g52kcal0g12.7g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g15g3kcal0g1g0g0g
Siirappi, tumma1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g448kcal4.8g42.8g27.6g7.6g
Valittu annoskoko275g224kcal2.4g21.4g13.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna137g112kcal1.2g10.7g6.9g1.9g
Arvot/100g100g82kcal0.9g7.8g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94633