Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 117g259kcal20.5g0g19.9g0g
Vehnälese, Liperin mylly29g42kcal4.4g2.6g1.6g16.1g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Kidneypapu, suolaliemessä75g82kcal5.8g13.4g0.4g6g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl5.8g49kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g1000kcal73.4g32.2g65.2g44.2g
Valittu annoskoko275g500kcal36.7g16.1g32.6g22.1g
Annoskoko puolitettuna137g250kcal18.4g8.1g16.3g11.1g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540