Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g3.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)87g271kcal14.8g47.1g2.5g11.3g
Ketsuppi, meira9g6.6kcal0.1g1.5g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Palvikinkku Wursti26g24kcal4g0.2g0.5g0g
Oltermanni, perinteinen19g69kcal4.8g0g5.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.6g6.8kcal0.7g0g0.4g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g35g18kcal0.3g4.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g1032kcal50.8g110.6g43.2g24g
Valittu annoskoko275g516kcal25.4g55.3g21.6g12g
Annoskoko puolitettuna137g258kcal12.7g27.7g10.8g6g
Arvot/100g100g188kcal9.2g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387993