Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 175g387kcal30.6g0g29.7g0g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.7g0.1g3.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g43g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Paprika, punainen13g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipulirouhe Eldorado4.1g25kcal0.3g1.5g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g960kcal72.4g8.6g71.4g2g
Valittu annoskoko275g480kcal36.2g4.3g35.7g1g
Annoskoko puolitettuna137g240kcal18.1g2.2g17.9g0.5g
Arvot/100g100g175kcal13.2g1.6g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438983