Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 30g66kcal5.2g0g5.1g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali30g6.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g188kcal12g4.6g13.4g2.4g
Valittu annoskoko275g94kcal6g2.3g6.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna137g47kcal3g1.2g3.4g0.6g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532