Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto500g1400kcal95g0g110g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Voitaikina Myllyn Paras 500g1000g3850kcal61g297g270g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5480g14340kcal607.2g644.6g1034.8g50.4g
Valittu annoskoko2740g7170kcal303.6g322.3g517.4g25.2g
Annoskoko puolitettuna1370g3585kcal151.8g161.2g258.7g12.6g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295