Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1502g1879kcal315.4g0g67.6g0g
Valio Viola Mustapekka 100g334g1569kcal40g24g146.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 47g413kcal0g0g46.7g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Ruokakerma 5%, Valio668g434kcal10g28g33.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5480g8707kcal737.4g124.4g589.8g6.2g
Valittu annoskoko2740g4353kcal368.7g62.2g294.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna1370g2177kcal184.4g31.1g147.5g1.6g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474