Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g90g360kcal0g89.1g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g220g1980kcal0g0g220g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen80g576kcal0g0g64g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Grahamjauho 220g721kcal23.2g133.5g4.8g21.8g
Neljänviljanhiutale 60g198kcal6.1g34.8g2.1g6.9g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g252g1033kcal7.6g226.8g10.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 900g240kcal29.7g27.9g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g200g1120kcal13g114g8g0g
Raparperi 600g202kcal4.1g33g0.6g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5484g13162kcal193.8g1318.8g640.8g74.2g
Valittu annoskoko2742g6581kcal96.9g659.4g320.4g37.1g
Annoskoko puolitettuna1371g3290kcal48.5g329.7g160.2g18.6g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044