Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl467g140kcal21.5g8.9g1.4g7.5g
Kukkakaali 800g193kcal14.5g17.6g2.4g18.4g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen534g176kcal17.6g26.1g0g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g1215kcal111g118.8g21.6g57.2g
Valittu annoskoko2744g608kcal55.5g59.4g10.8g28.6g
Annoskoko puolitettuna1372g304kcal27.8g29.7g5.4g14.3g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892