Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1332g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 533g599kcal112.6g0g16g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 799g272kcal8.8g43.2g1.6g23.2g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g1789kcal244.8g94g35.6g49.2g
Valittu annoskoko2744g895kcal122.4g47g17.8g24.6g
Annoskoko puolitettuna1372g447kcal61.2g23.5g8.9g12.3g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346