Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1225g404kcal40.4g60g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 569g1952kcal58g398.1g6.8g19.9g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.8g27kcal1g5.3g0.6g2.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.8g35kcal0g8.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 289g412kcal36.1g0.9g29.6g0g
Mustikka metsä- 525g231kcal2.6g33.6g3.1g17.3g
Hermesetas -neste18g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu88g53kcal0.9g3.9g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g6258kcal279g1027.6g87.2g79.4g
Valittu annoskoko2744g3129kcal139.5g513.8g43.6g39.7g
Annoskoko puolitettuna1372g1564kcal69.8g256.9g21.8g19.9g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321