Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g70g244kcal0g2.1g26.5g0g
Becel juokseva, annos 10g163g1074kcal0g0g120.5g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g698g3104kcal49.5g473.7g137.4g24.4g
Vispikerma Flora 20%581g1279kcal17.4g29.1g116.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)465g260kcal39.5g23.3g0.9g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g302g1690kcal25.4g166.3g102.8g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g174g951kcal8.7g102.9g55.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.3kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 198g802kcal0g197.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g93kcal0g23g0g0g
Liivatelehti, gelatiini35g122kcal29.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g19254kcal341g2037g1120.4g48.8g
Valittu annoskoko2744g9627kcal170.5g1018.5g560.2g24.4g
Annoskoko puolitettuna1372g4814kcal85.3g509.3g280.1g12.2g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963