Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 2400g4283kcal387.6g170.6g191.3g169.7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5496g10894kcal784.8g369.6g623.8g347.4g
Valittu annoskoko2748g5447kcal392.4g184.8g311.9g173.7g
Annoskoko puolitettuna1374g2724kcal196.2g92.4g156g86.9g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.4g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089