Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 22g190kcal0g0g21.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 131g448kcal13.3g91.4g1.6g4.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 14g102kcal0.1g0.1g11.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.7g2.2kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sokeri 12g50kcal0g12.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Hiiva 7.2g5.3kcal0.9g0.1g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 36g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g1673kcal35g212g73.6g10.6g
Valittu annoskoko275g836kcal17.5g106g36.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna138g418kcal8.8g53g18.4g2.7g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070