Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g50g369kcal0g0g40.9g0g
Sokeri44g177kcal0g43.6g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl43g57kcal5.6g0.2g3.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)100g309kcal17g53.9g2.9g13g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Marianne crush 150g35g150kcal0.4g30g2.9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g2147kcal46.2g260.4g100.8g27.2g
Valittu annoskoko275g1073kcal23.1g130.2g50.4g13.6g
Annoskoko puolitettuna138g537kcal11.6g65.1g25.2g6.8g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.3g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622