Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu68g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.5g5.5kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Maitosuklaa 50g269kcal5.1g25g16.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 50g355kcal0.4g0.2g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g2230kcal35g236.4g126.8g3.8g
Valittu annoskoko275g1115kcal17.5g118.2g63.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna138g557kcal8.8g59.1g31.7g1g
Arvot/100g100g405kcal6.4g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772