Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g30g174kcal6.6g6g15.2g0g
Leseseos (3 viljan)8.7g22kcal1.5g3g0.5g2.6g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Valkuainen (100g)10g4.2kcal1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 100g195kcal18.7g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g38g105kcal0.9g1.3g10.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper18g51kcal4.5g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g1377kcal74g23.6g113g6.2g
Valittu annoskoko275g689kcal37g11.8g56.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna138g344kcal18.5g5.9g28.3g1.6g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179