Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 146g111kcal2.7g22.5g0.3g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g52g122kcal5.9g0.3g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g511kcal18.6g54.8g23.8g6.6g
Valittu annoskoko275g256kcal9.3g27.4g11.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna138g128kcal4.7g13.7g6g1.7g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682