Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 63g78kcal13.1g0g2.8g0g
Naudan paahtopaisti63g69kcal13.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g340kcal54.6g7.8g9.2g3.2g
Valittu annoskoko275g170kcal27.3g3.9g4.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna138g85kcal13.7g2g2.3g0.8g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355