Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.6g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu33g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai38g131kcal4.5g26.6g0.8g1.1g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Banaani, kuorittu 93g81kcal1g16.9g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g1680kcal19.6g219.8g79.4g5.6g
Valittu annoskoko275g840kcal9.8g109.9g39.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna138g420kcal4.9g55g19.9g1.4g
Arvot/100g100g305kcal3.6g39.9g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586