Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 150g293kcal28g0g20.2g0g
Amerikansekoitus, Apetit45g13kcal0.8g2g0.1g1.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g25kcal1.7g0g2g0g
Ruohosipuli 3.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl30g102kcal0.6g0.9g10.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit38g49kcal1.1g0.8g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g965kcal64.6g7.6g75.4g2.4g
Valittu annoskoko275g482kcal32.3g3.8g37.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna138g241kcal16.2g1.9g18.9g0.6g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531