Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Herkkusieni 53g8.4kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus26g92kcal3.7g0.1g8.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.6g48kcal0.1g0.1g5.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 68g223kcal1.4g2g23.6g0g
Basilika, tuore0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta7.5g34kcal3g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g904kcal24.8g9.6g84.6g3g
Valittu annoskoko276g452kcal12.4g4.8g42.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna138g226kcal6.2g2.4g21.2g0.8g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.7g15.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651