Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana 17g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 62g121kcal11.6g0g8.4g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g35g39kcal0.8g1.4g3.5g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g14g11kcal0.2g0.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g456kcal28.4g26.6g25.6g3g
Valittu annoskoko276g228kcal14.2g13.3g12.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna138g114kcal7.1g6.7g6.4g0.8g
Arvot/100g100g83kcal5.2g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367