Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 102g86kcal18.6g0g1.1g0g
Tomaatti, tuore22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sipuli, tuore22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Papu, ohut vihreä, pirkka15g3.9kcal0.3g0.6g0g0.4g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g29g18kcal1.1g2.1g0.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki18g14kcal2.3g0.4g0.4g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 15g3.5kcal0.3g0.3g0g0.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 15g5.1kcal0.7g0.3g0g0.4g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7.3g2.2kcal0.1g0.3g0g0g
Tilli, tuore 15g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton7.3g1.5kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.9g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia7.3g11kcal1.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g341kcal51.2g12.4g8.4g4.2g
Valittu annoskoko276g170kcal25.6g6.2g4.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna138g85kcal12.8g3.1g2.1g1.1g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469