Lasagnette (täysjyvä)

400g 7% naudan paistijauhelihaa
1-2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
3 dl paseerattua tomaattia
3dl vettä
3dl kevyt maitoa
1 Lasagnette mix pussi
250g Täysjyvä Lasagne Piccoloa
60g 17% Edamia

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja maito.

Sekoita mix pussi joukkoon ja kiehauta 5min.

(pussissa ohje) Laada Lasagne piccolot vuokaan ja jauhelihaseos päälle, sekoita ja lisää juusto heti tai paistamaisen puolivälissä, jolloin se ei niin kovetu.

Juuston voi jättää myös pois.

Paista uunissa 180 astetta noin 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

America
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Edam 17%11g29kcal2.9g0.2g1.8g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g17g54kcal2g9.5g0.9g0g
Maitojuoma,laktoositon53g21kcal1.7g1.6g0.8g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g53g13kcal0.7g2.2g0.1g0g
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g44g145kcal7g27.2g0.9g2.6g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha naudan paisti, paistettu56g103kcal16.7g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g735kcal62.4g82.4g17g5.4g
Valittu annoskoko276g368kcal31.2g41.2g8.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna138g184kcal15.6g20.6g4.3g1.4g
Arvot/100g100g133kcal11.3g14.9g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48913