Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g300g1742kcal65.7g59.7g151.7g0g
Leseseos (3 viljan)88g223kcal14.5g29.7g5.3g26.2g
Voi 125g906kcal1.5g0.5g101.6g0g
Valkuainen (100g)100g42kcal9.8g1.5g0.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1000g1952kcal186.8g0g134.9g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g187g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g375g1050kcal9.4g13.1g105g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper175g507kcal45.5g0g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5500g13773kcal740.6g236.8g1128.6g61.8g
Valittu annoskoko2750g6887kcal370.3g118.4g564.3g30.9g
Annoskoko puolitettuna1375g3443kcal185.2g59.2g282.2g15.5g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179