Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g487g205kcal7.8g41.9g0.5g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g562g619kcal129.3g0g11.2g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g125g157kcal30.5g6g1.4g0g
Kesäkurpitsa187g32kcal0.7g4.7g1.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g162g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore5g1.2kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5500g2607kcal351.2g147.8g65.4g25.2g
Valittu annoskoko2750g1303kcal175.6g73.9g32.7g12.6g
Annoskoko puolitettuna1375g652kcal87.8g37g16.4g6.3g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010