Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1161kcal132.9g0g70g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g735g404kcal11g47.7g18.4g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350g71kcal2.1g13.3g1g4.9g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g350g595kcal8.7g21g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5502g4705kcal315.8g214g285.6g30.2g
Valittu annoskoko2751g2352kcal157.9g107g142.8g15.1g
Annoskoko puolitettuna1376g1176kcal79g53.5g71.4g7.6g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348