Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 53g468kcal0g0g52.9g0g
Vadelma 1059g435kcal10.6g43.4g8.5g39.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka106g422kcal0g104.8g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe53g153kcal0.6g29.6g0g21.2g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 212g603kcal32.8g0.4g52.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 635g269kcal62.3g2.5g0.6g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g318g1318kcal247.7g19.7g27.9g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)318g1111kcal44.5g177.8g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g9559kcal797g756.4g329.4g120.8g
Valittu annoskoko2752g4779kcal398.5g378.2g164.7g60.4g
Annoskoko puolitettuna1376g2390kcal199.3g189.1g82.4g30.2g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177