Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 798g2613kcal81.3g530g8.8g26.7g
Maitorahka (Pirkka)798g527kcal95.8g31.9g2.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen639g211kcal21.1g31.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal21.9g0.5g18g0g
Basilika, tuore 6.4g1.7kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g144kcal0g0g16g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g319g990kcal83g6.4g70.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g9471kcal606.6g1200.4g231g53.6g
Valittu annoskoko2752g4736kcal303.3g600.2g115.5g26.8g
Annoskoko puolitettuna1376g2368kcal151.7g300.1g57.8g13.4g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206