Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 399g2895kcal4.7g1.6g324.5g0g
Suklaa tumma 479g2474kcal18.7g255.1g148.5g25.4g
Sokeri 846g3435kcal0g845.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.9g1.3g45g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g389g1206kcal66.2g210.1g11.3g50.6g
Cashewpähkinä 200g1146kcal39.9g37.5g92.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g23565kcal368.8g2701.8g1243.6g166g
Valittu annoskoko2752g11782kcal184.4g1350.9g621.8g83g
Annoskoko puolitettuna1376g5891kcal92.2g675.5g310.9g41.5g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276