KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi846g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g634g2492kcal513.6g44.4g25.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 233g731kcal24.6g138.1g5.1g12.8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g211g1205kcal48.2g41.2g104.8g12.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 137g444kcal39.8g9.6g27.5g42g
Kananmuna kuoreton 465g663kcal58.1g1.4g47.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 114g1008kcal0g0g114g0g
Hiiva, 50g85g52kcal11.1g0.9g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 28g0.7kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g13191kcal1391.2g471.2g649.6g135g
Valittu annoskoko2752g6595kcal695.6g235.6g324.8g67.5g
Annoskoko puolitettuna1376g3298kcal347.8g117.8g162.4g33.8g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533