Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 747g2563kcal76.1g522.9g9g26.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 319g2268kcal2.4g1.3g255.4g0g
Leivinjauhe 26g45kcal1.3g9.7g0g0.1g
Sokeri192g778kcal0g191.4g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 766g230kcal22.1g27.6g0.8g0g
Puolukka 319g124kcal1.4g21.7g1.6g8.3g
Raparperi 255g86kcal1.8g14g0.3g3.6g
Vesi128g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g12187kcal210.2g1577.2g534.2g76.2g
Valittu annoskoko2752g6093kcal105.1g788.6g267.1g38.1g
Annoskoko puolitettuna1376g3047kcal52.6g394.3g133.6g19.1g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068