Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 415g115kcal4.9g16.9g0.8g8.7g
Vesi, vesijohtovesi 1038g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 298g77kcal4.6g10.4g0.6g5.7g
Purjosipuli 84g19kcal1.5g2g0.2g1.8g
Lanttu 55g16kcal0.6g2.5g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)553g138kcal5.5g30.4g0g7.7g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g14g7.6kcal0.7g1.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Soijakastike 8.3g5kcal0.4g0.8g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g10g20kcal0g4.7g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g14g4.2kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5508g953kcal41.4g166.8g5.2g61g
Valittu annoskoko2754g477kcal20.7g83.4g2.6g30.5g
Annoskoko puolitettuna1377g238kcal10.4g41.7g1.3g15.3g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823