Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%944g944kcal113.3g24.5g45.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g35kcal1.1g0.9g2.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1348g809kcal20.2g175.3g1.3g12.1g
Keittojuurekset, Rainbow449g112kcal4g21.6g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5508g3801kcal277.2g444.6g101.6g24.2g
Valittu annoskoko2754g1900kcal138.6g222.3g50.8g12.1g
Annoskoko puolitettuna1377g950kcal69.3g111.2g25.4g6.1g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645