Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 390g316kcal6.1g65.7g0.2g11.7g
Mungpapu, Risenta601g1742kcal144.2g240.3g6g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Kurkuma, annos 2g6g3kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Korianteri, tuore, annos 20g60g12kcal1.2g2.4g0.3g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5508g4311kcal312g642.4g14.2g33.8g
Valittu annoskoko2754g2155kcal156g321.2g7.1g16.9g
Annoskoko puolitettuna1377g1078kcal78g160.6g3.6g8.5g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344