Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 225g1634kcal2.7g0.9g183.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai366g1281kcal43.9g259.9g7.7g11g
Kauralese 68g243kcal12.2g30.8g5.2g11.8g
Paprika punainen 1126g330kcal10.6g50.7g4.5g21.4g
Sipuli 124g38kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g394g907kcal59.1g3.9g74.9g0g
Broilerifileesuikale (Atria)451g496kcal103.6g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5508g9857kcal467.2g704.2g570.2g92.6g
Valittu annoskoko2754g4928kcal233.6g352.1g285.1g46.3g
Annoskoko puolitettuna1377g2464kcal116.8g176.1g142.6g23.2g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051