Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 1505g684kcal0.6g165.7g0.3g1.1g
Mansikka 753g350kcal3.8g63.2g1.5g14.3g
Sokeri 120g489kcal0g120.3g0g0g
Mannasuurimo 376g1190kcal38.3g239.3g4.1g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5508g5426kcal85.4g1177g11.8g57.2g
Valittu annoskoko2754g2713kcal42.7g588.5g5.9g28.6g
Annoskoko puolitettuna1377g1357kcal21.4g294.3g3g14.3g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970