Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl248g323kcal32.5g0.7g20.6g0g
Sokeri 154g623kcal0g153.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g403kcal12g82.2g1.4g4.1g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Omenasose, omatekoinen452g587kcal0g135.4g0g6.8g
Kuohukerma,valio,2dl452g1535kcal9g13.5g158g0g
Maitorahka, milbona (500g)452g307kcal55.1g17.6g0.9g0g
Sokeri 72g293kcal0g72.2g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 542g370kcal4.4g82.3g0.5g4.3g
Vadelma 226g93kcal2.3g9.3g1.8g8.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g18g37kcal0g4.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini11g38kcal9.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5508g9271kcal250.2g1154.2g366.4g47.2g
Valittu annoskoko2754g4635kcal125.1g577.1g183.2g23.6g
Annoskoko puolitettuna1377g2318kcal62.6g288.6g91.6g11.8g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021