Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3632g1009kcal43.2g147.4g7.3g76.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1816g508kcal10.9g108g3.6g45.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g58g60kcal4.6g9.5g0.3g1.2g
Rypsiöljy 163g1445kcal0g0g163.4g0g
Vesi3632g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 363g120kcal0g1.8g0g0g
Sokeri 309g1253kcal0g308.4g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8791kcal117.4g1150.2g349.2g245.8g
Valittu annoskoko10000g4396kcal58.7g575.1g174.6g122.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2198kcal29.4g287.6g87.3g61.5g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101976