Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g450g428kcal90g0g3.2g0g
Makaroni ( tumma Torino )450g1575kcal81g265.5g17.6g27g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g375g281kcal8.6g19.9g18g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g17g46kcal3.3g0.8g3.3g0.2g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu45g117kcal14g0g6.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 315g72kcal1.8g10.9g0.9g4.4g
Basilika, kuivattu 4.5g12kcal0.6g0.9g0.2g1.8g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5514g5534kcal406.8g628.4g133.2g78.2g
Valittu annoskoko2757g2767kcal203.4g314.2g66.6g39.1g
Annoskoko puolitettuna1379g1384kcal101.7g157.1g33.3g19.6g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163572