Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Suklaa tumma 480g2479kcal18.7g255.6g148.8g25.4g
Sokeri 848g3442kcal0g847.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g390g1209kcal66.3g210.6g11.3g50.7g
Cashewpähkinä 200g1148kcal40g37.6g92.7g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5516g23616kcal369.6g2707.8g1246.2g166.2g
Valittu annoskoko2758g11808kcal184.8g1353.9g623.1g83.1g
Annoskoko puolitettuna1379g5904kcal92.4g677g311.6g41.6g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276