J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g701g1157kcal140.2g0g70.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )526g1840kcal94.6g310.1g20.5g31.5g
Kananmuna kuorineen punnittu193g243kcal21.2g0.6g17.3g0g
Milbona Maito rasvaton1051g347kcal34.7g51.5g0g0g
Sipuli 158g48kcal2g7.6g0.3g2.7g
Valkosipuli 53g57kcal4.2g8.6g0.3g1.1g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g70g322kcal0.4g0.4g35.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5516g8026kcal594.6g757.6g288.4g70.6g
Valittu annoskoko2758g4013kcal297.3g378.8g144.2g35.3g
Annoskoko puolitettuna1379g2007kcal148.7g189.4g72.1g17.7g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750