Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g500g2800kcal40g185g210g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g1000g3400kcal25g830g5g20g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Siirappi 280g844kcal0.3g207.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 200g285kcal25g0.6g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5518g23453kcal200.6g3145.4g1131.8g54.8g
Valittu annoskoko2759g11726kcal100.3g1572.7g565.9g27.4g
Annoskoko puolitettuna1380g5863kcal50.2g786.4g283g13.7g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785