Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g14g17kcal0.4g0.8g1.3g0.2g
Ruokakerma Valio 4% K&P50g30kcal0.5g2.3g2g0.3g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g7.5g26kcal0.8g5.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g231kcal6.6g29.2g8.6g5g
Valittu annoskoko276g116kcal3.3g14.6g4.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna138g58kcal1.7g7.3g2.2g1.3g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810